Luomuinstituutti
    • Hankkeet
    • Tutkimustiivistelmät
    • Tutkimustarpeet
    • Koulutus
    • Uutiset
    • Blogit
    • Uutiskirjeet
    • Tapahtumat
    • Artikkelit
  • Luomumyytit
    • Tietoa Luomuinstituutista
    • Tutkijaverkosto
    • Ohjausryhmä
    • Yhteystiedot
    • Tietosuoja
  • English


Avainsana: luomututkimus

  • Luomupeltoala jakautuu maakunnittain epätasaisesti – kolme keskeistä syytä nousee esiin
    Artikkelit, Tutkimus, Uutiset, Yhteiskunta ja markkinat

    Luomupeltoala jakautuu maakunnittain epätasaisesti – kolme keskeistä syytä nousee esiin

    10.5.2022
  • Uusilla menetelmillä lisää viljelyvarmuutta ja suurempia luomusatoja
    Alkutuotanto, Artikkelit, Tiedotteet

    Uusilla menetelmillä lisää viljelyvarmuutta ja suurempia luomusatoja

    9.4.2022
  • Luomuinstituutin koordinaatio vahvistui
    Tiedotteet, Uutiset

    Luomuinstituutin koordinaatio vahvistui

    29.3.2022
  • Uusi Luomu-uutiskirje 2/2022 ilmestynyt
    Uutiset

    Uusi Luomu-uutiskirje 2/2022 ilmestynyt

    7.2.2022
  • Luomukuohuviinin hiilijalanjälki jää pieneksi
    Tutkimus, Ympäristövaikutukset

    Luomukuohuviinin hiilijalanjälki jää pieneksi

    1.12.2021
  • Luomu torjuu lajikatoa ja tuo ratkaisuja vihreään siirtymään
    Tiedotteet

    Luomu torjuu lajikatoa ja tuo ratkaisuja vihreään siirtymään

    11.11.2021
  • Kuusen hautomokuori sopii luomuviljelyn maanparannusaineeksi
    Artikkelit, Tutkimus, Uutiset, Ympäristövaikutukset

    Kuusen hautomokuori sopii luomuviljelyn maanparannusaineeksi

    13.10.2021
  • Luomuviljely vaikuttaa maaperän mikrobistoon myös pohjoisten alueiden pelloilla
    Alkutuotanto, Tutkimus

    Luomuviljely vaikuttaa maaperän mikrobistoon myös pohjoisten alueiden pelloilla

    21.4.2021
  • Luomulla lisäarvoa matkailuun
    Yhteiskunta ja markkinat

    Luomulla lisäarvoa matkailuun

    19.2.2021
  • Luomuinstituutti sai uuden tutkimusstrategian vuosille 2021-2024
    Tutkimus, Uutiset

    Luomuinstituutti sai uuden tutkimusstrategian vuosille 2021-2024

    26.1.2021
  • Viljat osana kestävää ja terveellistä ruokajärjestelmää – vanhojen viljalajikkeiden vaikutuksista terveydelle ja ravitsemukselle
    Elintarvikkeet ja ravitsemus

    Viljat osana kestävää ja terveellistä ruokajärjestelmää – vanhojen viljalajikkeiden vaikutuksista terveydelle ja ravitsemukselle

    22.9.2020
  • Luomu 2.0 – Tutkittua tietoa ja käytännön malleja regeneratiivisen luomuviljelyn kehittämisen tueksi
    Artikkelit

    Luomu 2.0 – Tutkittua tietoa ja käytännön malleja regeneratiivisen luomuviljelyn kehittämisen tueksi

    18.6.2020
Edellinen sivu
1 … 5 6 7 8 9 … 11
Seuraava sivu

Tutkimus ja kehitys

Tutkijoille

Luomumyytit

Ajankohtaista

Tietoa meistä

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Saavutettavuusseloste

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje