Tutkimus ja kehittäminen
Hankkeet
Tutkimustiivistelmät
Tutkimustarpeet
Koulutus
Ajankohtaista
Uutiset
Blogit
Uutiskirjeet
Tapahtumat
Artikkelit
Luomumyytit
Tietoa meistä
Tietoa Luomuinstituutista
Tutkijaverkosto
Ohjausryhmä
Yhteystiedot
Tietosuoja
English
Hae sivustolta
Avainsana:
luomututkimus
Uutiset
Uusi Luomu-uutiskirje 2/2022 ilmestynyt
7.2.2022
Tutkimus
,
Ympäristövaikutukset
Luomukuohuviinin hiilijalanjälki jää pieneksi
1.12.2021
Tiedotteet
Luomu torjuu lajikatoa ja tuo ratkaisuja vihreään siirtymään
11.11.2021
Artikkelit
,
Tutkimus
,
Uutiset
,
Ympäristövaikutukset
Kuusen hautomokuori sopii luomuviljelyn maanparannusaineeksi
13.10.2021
Alkutuotanto
,
Tutkimus
Luomuviljely vaikuttaa maaperän mikrobistoon myös pohjoisten alueiden pelloilla
21.4.2021
Yhteiskunta ja markkinat
Luomulla lisäarvoa matkailuun
19.2.2021
Tutkimus
,
Uutiset
Luomuinstituutti sai uuden tutkimusstrategian vuosille 2021-2024
26.1.2021
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Viljat osana kestävää ja terveellistä ruokajärjestelmää – vanhojen viljalajikkeiden vaikutuksista terveydelle ja ravitsemukselle
22.9.2020
Artikkelit
Luomu 2.0 – Tutkittua tietoa ja käytännön malleja regeneratiivisen luomuviljelyn kehittämisen tueksi
18.6.2020
Elintarvikkeet ja ravitsemus
Sukupuolen ja terveyshuolen vaikutus luomuruokavalintaa seuraaviin ruokavalintoihin
11.6.2020
Alkutuotanto
Yksinkertainen testimenetelmä on kehitetty tautia aiheuttavien Fusarium oxysporum -sienten tunnistamiseen satosipuleista
9.6.2020
Alkutuotanto
,
Uutiset
Kestävää maataloutta maaperäeliöiden monimuotoisuuden näkökulmasta
6.3.2020
Edellinen sivu
1
…
5
6
7
8
9
10
Seuraava sivu