Luomubuumi
Luomubuumi-hanke on valtakunnallinen yhteistyöhanke, joka tuottaa tietoa ja työkaluja suomalaisten luomuelintarvikkeiden tuotantoon ja markkinointiin. Hanketta toteuttavat Luonnonvarakeskus ja Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti. Hanketta rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto. Tälle sivulle tallennetaan hankkeessa syntyviä materiaaleja ja linkkejä luomuelintarvikkeiden kehittäjiä kiinnostaviin sisältöihin.
Luomubuumi-hankkeen loppuraportti: Luomubuumi – Lisää luomutuotteita rohkeilla kokeiluilla ja paremmalla osaamisella : Loppuraportti
Hankkeen esittelydia: Luomubuumi esittelydia 2.9.2019
Hankkeen posteri: Luomubuumiposteri v2
ProLuomun selvitys Luomutuotteiden mahdollisuudet ja markkina-aukot kaupan valikoimassa helmikuu 2019: raportti-proluomu_valmis
Maataloustieteen päivien posteri 2020: Maatal tiet 2020 Luomubuumi
Helsinki 7.6.2019
Työpajaohjelma Helsinki 7.6.2019: Luomubuumi-työpaja_Helsinki 7.6.2019 (002)
Kottila, esitys 7.6.2019: Kottila_Luomubuumi_Luomutuotteiden mahdollisuudet ja markkina-aukot
Jousila, esitys 7.6.2019: Jousila_Knehtilän Pieni Puro esittely 7.6.2019 (5)
Inkinen, esitys 7.6.2019: Inkinen_Markkinatietoa_maailmalta
Oulu 3.9.2019
Työpajakutsu Oulu 3.9.2019: Luomubuumi-tyopaja_Oulu_3.9.2019
Inkinen, esitys 3.9.2019: Inkinen_030919 Luomubuumityöpaja
Kottila, esitys 3.9.2019: Kottila_Luomubuumi_Luomutuotteiden mahdollisuudet ja markkina-aukot
Keskustelua Oulussa 3.9.2019: Luomubuumi työpajan keskustelua Oulu 3.9.2019
Videointi Oulun työpajasta 3.9.2019: https://www.youtube.com/playlist?list=PLLiSq4pLlOEBm2VDtHW1WPB6jSNOFh7Dy
Mikkeli 15.10.2019
Työpajakutsu Mikkeli 15.10.2019: Luomubuumi-työpaja_Mikkeli_15.10.2019
Kottila, esitys: Kottila_Luomubuumi_Luomutuotteiden mahdollisuudet ja markkina-aukot_päivitetty 141019 (003)
Inkinen, esitys: 151019 Luomubuumityöpaja_Inkinen
Laitinen, esitys: Esitys TainaLaitinen15.10.
Salokannel, yhteenveto: Luomubuumi_ideoitaUusiksiTuotteiksi_15.10_Mikkeli_IDEAT
Seinäjoki 19.11.2019
Työpajakutsu Seinäjoki 19.10.2019: Luomubuumi-työpaja_Seinäjoki
Kukkonen ja Pethman, esitys: Pk-hanke-esittely_Luomubuumi 19112019 (2)
Kottila, esitys: Kottila_Luomubuumi_Luomutuotteiden mahdollisuudet ja markkina-aukot_päivitetty 141019 (003)
Häkli, esitys: Luomubuumi-esitys 19.11.2019 Eeva-Liisa Häkli
Häkli, konseptin kuvaus ja markkina-analyysi esimerkki:Konseptin kuvaus ja brief markkina-analyysi esimerkki
Tuoteideat: Luomubuumi-työpaja – tuoteideat
Matkakertomus Malmön luomumessuilta: Matkakertomus Nordic organic food fair
Jokioinen 18.2.2020
Työpajakutsu ja ohjelma: Luomubuumi-työpaja_Jokioinen
Kottila, esitys: Luomubuumi_Luomutuotteiden mahdollisuudet ja markkina-aukot_päivitetty 170220
Vahtila, esitys: https://drive.google.com/file/d/1XkYuvv6mYcYmrYuq_KvNCfTgrhsGQTj_/view
Autio, esitys: Autio_Luomubuumi_18.2.2020
Kaipainen, esitys: Kaipainen_Jokioinen_18.2.2020
Raininko, esitys: Raininko Esitys Helmikuu 2020 ver 0.93 2
Tupasela, esitys: Tuotekehitys ja FoodPilot 18.2.2020
Matkakertomus Biofach2020-messuilta: Matkakertomus BioFach 2020
Koulutusesite Forssan ammatti-instituutti: https://www.lhkk.fi/pdf?pdf=true&kkt=0&l=0&k=6631
MMM:n ammattikeittiötutkimus 2020: https://mmm.fi/artikkeli/-/asset_publisher/ammattikeittiot-arvostavat-kotimaisia-raaka-aineita#f193a0cc
Vuoden luomutuote -kilpailu 2020
Kannuskoski 12.8.2020:
Työpajakutsu ja ohjelma: LuomubuumiTyöpajaKaakkois-Suomi_12082020
Työpajan esitykset löytyvät Luomu lentoon Kaakkois-Suomessa -hankkeen nettisivuilta: https://www.xamk.fi/tutkimus-ja-kehitys/luomu-lentoon-kaakkois-suomessa/
Artikkeli Laura Ihananainen: Tuoteominaisuudet tukevat liiketoimintaa (Kehittyvä elintarvike 26.8.2020): https://kehittyvaelintarvike.fi/artikkelit/uutisia/tuoteominaisuudet-tukevat-liiketoimintaa/