Luomubuumi

Luomubuumi-hanke on valtakunnallinen yhteistyöhanke, joka tuottaa tietoa ja työkaluja suomalaisten luomuelintarvikkeiden tuotantoon ja markkinointiin. Hanketta toteuttavat Luonnonvarakeskus ja Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti. Hanketta rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto. Tälle sivulle tallennetaan hankkeessa syntyviä materiaaleja ja linkkejä luomuelintarvikkeiden kehittäjiä kiinnostaviin sisältöihin.

Luomubuumi-hankkeen loppuraportti: Luomubuumi – Lisää luomutuotteita rohkeilla kokeiluilla ja paremmalla osaamisella : Loppuraportti

Luomubuumi-hankkeen esite

Hankkeen esittelydia: Luomubuumi esittelydia 2.9.2019

Hankkeen posteri: Luomubuumiposteri v2

ProLuomun selvitys Luomutuotteiden mahdollisuudet ja markkina-aukot kaupan valikoimassa helmikuu 2019: raportti-proluomu_valmis 

Maataloustieteen päivien posteri 2020: Maatal tiet 2020 Luomubuumi

Helsinki 7.6.2019

Työpajaohjelma Helsinki 7.6.2019: Luomubuumi-työpaja_Helsinki 7.6.2019 (002)

Kottila, esitys 7.6.2019: Kottila_Luomubuumi_Luomutuotteiden mahdollisuudet ja markkina-aukot

Jousila, esitys 7.6.2019: Jousila_Knehtilän Pieni Puro esittely 7.6.2019 (5)

Inkinen, esitys 7.6.2019: Inkinen_Markkinatietoa_maailmalta

Oulu 3.9.2019

Työpajakutsu Oulu 3.9.2019: Luomubuumi-tyopaja_Oulu_3.9.2019

Inkinen, esitys 3.9.2019: Inkinen_030919 Luomubuumityöpaja

Kottila, esitys 3.9.2019: Kottila_Luomubuumi_Luomutuotteiden mahdollisuudet ja markkina-aukot

Keskustelua Oulussa 3.9.2019: Luomubuumi työpajan keskustelua Oulu 3.9.2019

Videointi Oulun työpajasta 3.9.2019: https://www.youtube.com/playlist?list=PLLiSq4pLlOEBm2VDtHW1WPB6jSNOFh7Dy

Mikkeli 15.10.2019

Työpajakutsu Mikkeli 15.10.2019: Luomubuumi-työpaja_Mikkeli_15.10.2019

Kottila, esitys: Kottila_Luomubuumi_Luomutuotteiden mahdollisuudet ja markkina-aukot_päivitetty 141019 (003)

Inkinen, esitys: 151019 Luomubuumityöpaja_Inkinen

Laitinen, esitys: Esitys TainaLaitinen15.10.

Salokannel, yhteenveto: Luomubuumi_ideoitaUusiksiTuotteiksi_15.10_Mikkeli_IDEAT

Seinäjoki 19.11.2019

Työpajakutsu Seinäjoki 19.10.2019: Luomubuumi-työpaja_Seinäjoki

Kukkonen ja Pethman, esitys: Pk-hanke-esittely_Luomubuumi 19112019 (2)

Kottila, esitys: Kottila_Luomubuumi_Luomutuotteiden mahdollisuudet ja markkina-aukot_päivitetty 141019 (003)

Häkli, esitys: Luomubuumi-esitys 19.11.2019 Eeva-Liisa Häkli

Häkli, konseptin kuvaus ja markkina-analyysi esimerkki:Konseptin kuvaus ja brief markkina-analyysi esimerkki

Tuoteideat: Luomubuumi-työpaja – tuoteideat

Matkakertomus Malmön luomumessuilta: Matkakertomus Nordic organic food fair

Jokioinen 18.2.2020

Työpajakutsu ja ohjelma: Luomubuumi-työpaja_Jokioinen 

Kottila, esitys: Luomubuumi_Luomutuotteiden mahdollisuudet ja markkina-aukot_päivitetty 170220

Vahtila, esitys: https://drive.google.com/file/d/1XkYuvv6mYcYmrYuq_KvNCfTgrhsGQTj_/view

Autio, esitys: Autio_Luomubuumi_18.2.2020

Kaipainen, esitys: Kaipainen_Jokioinen_18.2.2020

Raininko, esitys: Raininko Esitys Helmikuu 2020 ver 0.93 2

Tupasela, esitys: Tuotekehitys ja FoodPilot 18.2.2020

Matkakertomus Biofach2020-messuilta: Matkakertomus BioFach 2020

Koulutusesite Forssan ammatti-instituutti: https://www.lhkk.fi/pdf?pdf=true&kkt=0&l=0&k=6631

MMM:n ammattikeittiötutkimus 2020: https://mmm.fi/artikkeli/-/asset_publisher/ammattikeittiot-arvostavat-kotimaisia-raaka-aineita#f193a0cc

Vuoden luomutuote -kilpailu 2020 

Kannuskoski 12.8.2020: 

Työpajakutsu ja ohjelma: LuomubuumiTyöpajaKaakkois-Suomi_12082020

Työpajan esitykset löytyvät Luomu lentoon Kaakkois-Suomessa -hankkeen nettisivuilta: https://www.xamk.fi/tutkimus-ja-kehitys/luomu-lentoon-kaakkois-suomessa/

Artikkeli Laura Ihananainen: Tuoteominaisuudet tukevat liiketoimintaa (Kehittyvä elintarvike 26.8.2020): https://kehittyvaelintarvike.fi/artikkelit/uutisia/tuoteominaisuudet-tukevat-liiketoimintaa/